Sutra oblačno, ponegde kiša, do 27 stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jun.2015, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra oblačno, ponegde kiša, do 27 stepeni

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom, uglavnom u centralnim i južnim krajevima, a najviša dnevna temperatura kretaće se od 22 do 27 stepeni.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, jutarnja temperatura vazduha kretaće se od 14 do 18 stepeni, a vetar će biti slab i umeren, severni i severozapadni, u Vojvodini povremeno i jak.

I u Beogradu će biti promenljivo oblačno i malo svežije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << vreme sa slabim i umerenim, severnim i severozapadnim vetrom. Jutarnja temperatura vazduha biće 17, a najviša dnevna 23 stepena.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 24. juna, do nedelje biti promenljivo oblačno vreme, sa temperaturom oko prosečnih vrednosti, mestimično sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom.

Od ponedeljka će biti pretežno sunčano vreme, uz postepen porast temperature, a samo u planinskim predelima, uz lokalni razvoj oblačnosti, ponegde se očekuju kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSVEŽENJE Sutra oblačno, ponegde kiša, temperatura do 27 stepeni

Izvor: Blic, 16.Jun.2015

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom, uglavnom u centralnim i južnim krajevima, a najviša dnevna temperatura kretaće se od 22 do 27 stepeni...Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, jutarnja temperatura vazduha...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.