Sutra oblačno mestimično sa kišom

Izvor: Beta, 07.Apr.2019, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra oblačno mestimično sa kišom

U Srbiji će sutra biti umereno i potpuno oblačno mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima ponegde praćenih grmljavinom, dok se više padavina očekuje na zapadu i jugozapadu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).U severnim i istočnim krajevima predvidja se promenljivo oblačno i uglavnom suvo. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni, tokom dana u skretanju na istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od tri do deset stepeni, a najviša dnevna od 15 do 21 stepena Celzijusa.   U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno sa periodima sunčanog vremena i uglavnom suvo. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni, tokom dana u skretanju na istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura biće oko deset stepeni, najviša dnevna oko 20 stepeni Celzijusa.  U Srbiji će do petka biti umereno i potpuno oblačno, mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom. Više padavina očekuje se u zapadnim, centralnim i južnim krajevima.U Beogradu se predvidja slično vreme u istom  periodu.Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 8. april 2019:Biometeorološka situacija nepovolјno će uticati na većinu hronično obolelih. Oprez se savetuje reumatičarima, srčanim bolesnicima, kao i astmatičarima. Glavobolјa i nervoza su moguće kod meteoropata.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vremenska prognoza - 8. april

Izvor: RTS, 07.Apr.2019

Iznad većeg dela umereno do potpuno oblačno mestimično sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima ponegde praćenih grmljavinom, samo na severu i istoku promenljivo oblačno i uglavnom suvo. Vetar slab i umeren, jugoistočni, tokom dana u skretanju na istočni i severoistočni. Najniža...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.