Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Nov.2018, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra oblačno i hladno, uveče susnežica

Sutra će biti pretežno oblačno i hladno, posle podne u južnim, a uveče i tokom noći u centralnim i severnim krajevima kiša, susnežica i sneg, a sneg će padati i na planinama, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren vetar, u planinskim predelima istočne Srbije povremeno i jak, istočni i severoistočni.

Najniža temperatura ketaće se od minus tri do tri stepeni Celzijusa, a najviša od tri do šest stepeni. Uveče i tokom noći >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na jugu i istoku očekuje se formiranje manjeg snežnog pokrivača.

U Beogradu će sutra biti oblačno i hladno, tokom većeg dela dana suvo. Uveče i tokom noći povremeno s kišom, u višim delovima grada moguća je pojava susnežice, kratkotrajno i snega.

Duvaće slab i umeren istočni vetar a temperatura će biti bez većeg kolebanja, od dva do pet stepeni Celzijusa.

U Srbiji će u ponedeljak biti pretežno oblačno i hladno, ujutru na jugu, a sredinom dana i u ostalim krajevima očekuje se prestanak padavina uz kratkotrajno delimično razvedravanje. Uveče i tokom noći biće novo naoblačenje sa kišom sa jugozapada, koja će se ponegde lediti na tlu, na planinama sa snegom.

U utorak i sredu biće oblačno, vetrovito i malo toplije, mestimično s kišom, na planinama sa snegom, koji će u utorak tokom dana preći u kišu. Duvaće umeren i jak, u košavskom području i olujni jugoistočni vetar, koji će u sredu oslabiti. Od četvrtka će biti umereno oblačno i suvo uz manji porast dnevne temperature.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Biometeorološka prognoza za Srbijiu za nedelju, 18. novembar 2018:

Biometeorološka situacija može imati nepovolјan uticaj na većinu hronično obolelih. Poseban oprez se savetuje osobama sa cerebrovaskularnim obolјenjima i astmatičarima. Poremećaj sna, bolovi u kostima i razdražlјivost su moguće meteoropatske reakcije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas oblačno i hladno, uveče - kiša, susnežica, sneg

Izvor: Blic, 18.Nov.2018, 02:01

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i hladno, posle podne u južnim, a uveče i tokom noći u centralnim i severnim krajevima kiša, susnežica i sneg, a na planinama sneg.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.