Sutra naoblačenje sa kišom

Izvor: Press, 22.Apr.2014, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra naoblačenje sa kišom

Samo će se na severu zadržati pretežno sunčano vreme. Vetar će biti slab i umeren, istočni i severoistočni, jutarnja temperatura iznosiće od devet do 14, a najviša dnevna od 20 do 25 stepeni.

I u Beogradu će sutra biti malo do umereno oblačno i toplo vreme, a posle podne očekuje se jače naoblačenje povremeno sa kišom,

pljuskovima i grmljavinom.

Vetar će biti slab i umeren, istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura iznosiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << oko 14, a najviša dnevna oko 24 stepena.

Do petka 25. aprila očekuju se obilne padavine, u većini mesta ukupno od 20 do 30 litara po kvadratnom metru, a u južnim i centralnim krajevima od 30 do 50 litara po kvadratnom metru.

Najviše kiše se očekuje u toku noći između srede i četvrtka, u južnim i centralnim krajevima, a u četvrtak tokom dana na istoku, preko 30 litara po kvadratnom metru za 12 sati.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 30. aprila,

u četvrtak i petak biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom, a zatim promenljivo i nestabilno sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavina, lokalno, uz obilnije padavine.

Vetar će od petka do nedelje biti pojačan, u košavskom području povremeno i jak. Temperatura će do kraja perioda biti bez veće

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U sredu popodne ponovo kiša

Izvor: Radio 021, 22.Apr.2014

U Novom Sadu sutra jutro i pre podne uglavnom pretežno sunčano, a sredinom dana sledi naoblačenje, posle podne i uveče sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.