Sutra maglovito jutro, u toku dana sunčano

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Okt.2020, 11:29

Sutra maglovito jutro, u toku dana sunčano

U Srbiji će sutra jutro biti hladno sa maglom, a u toku dana će biti uglavnom sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Lokalno se očekuje i slab mraz na 2 m. Po pojedinim kotlinama i nizijama magla i niska oblačnost mogu se zadržati i nakon jutarnjih sati.

Duvaće slab vetar promenljivog smera.

Najniža temperatura biće od minus dva do pet, a najviša od 13 do 17 stepeni.

U Beogradu se ujutru u pojedinim delovima grada očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << magla i prizemni mraz, dok će u toku dana biti pretežno sunčano.

Najniža temperatura biće od jedan do četiri, a najviša oko 15 stepeni.

Do petka jutra će biti hladna, mestimično sa maglom i prizemnim mrazem, dok će dani biti sunčani. Temperatura će od srede biti u osetnijem porastu i u većini mesta će biti od 20 do 25 stepeni. Od subote se očekuje naoblačenje s kišom, na visokim planinama i sa snegom.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 19. oktobar 2020. godine:

Očekivana biometeorološka situacija imaće povolјan uticaj na većinu hroničnih bolesnika. Osobama sa respiratornim tegobama savetuje se oprez tokom jutra.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.