Sutra drugi protest Jedan od pet miliona u Novom Sadu

Izvor: Beta, 24.Jan.2019, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra drugi protest Jedan od pet miliona u Novom Sadu

Drugi po redu protest "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu biće održan u petak, 25. januara, na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta u 18 sati."Dragi Novosadjani, očekujemo vas ponovo na istom mestu u istom terminu", objavili su na društvenim mrežama organizatori "Jedan od pet miliona Novi Sad".Nakon obraćanja govornika na Pozorišnom trgu, počeće protestna šetnja gradskim ulicama, ali trasa šetnje još nije poznata.Organizatori su ranije ocenili da je Novi Sad "najteže postradao od sadašnje vlasti", zbog čega pozivaju gradjane da dodju i prisustvom pošalju poruku "Stop nasilju, korupciji i bezakonju!".Protesti u Novom Sadu počeli su prošlog petka, 18. januara, kada se taj grad pridužio ostalim gradovima u kojima se protesti održavaju od decembra 2018. godine.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drugi protest „1 od 5 miliona“ sutra u Novom Sadu

Izvor: NoviSad.com, 24.Jan.2019

Protest građana pod parolom „1 od 5 miliona - Stop krvavim košuljama“ biće po drugi put održan sutra u 18 sati u Novom Sadu. Okupljanje će i ovog puta biti na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta..

Nastavak na NoviSad.com...

Drugi protest Jedan od pet miliona u Novom Sadu

Izvor: Beta, 25.Jan.2019, 01:59

Protest "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu biće održan danas na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta u 18 sati.Nakon obraćanja govornika na Pozorišnom trgu, počeće protestna šetnja gradskim ulicama, ali trasa šetnje još nije poznata.Organizatori su najavili da će u šetnji učestvovati...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.