Šutanovac za jednog kanditata opozicije

Izvor: Mondo, 25.Dec.2016, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac za jednog kanditata opozicije

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je da se zalaže za jednog kandidata proevropske opozicije i da se o tome razgovara.

Šutanovac je novinarima ispred štanda DS kod "Ruskog cara" rekao da se razgovara o zajedničkom kandidatu za predsedničke izbore, da će DS dati svoj puni doprinos da do toga dođe i ponovio da su za njih osnov svih razgovora i dogovora proevropske vrednosti.

 Odgovarajući na pitanja Šutanovac je naveo da se dobro što su >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nabavljeni novi avioni i što je reč o "migovima 29", jer, kako je rekao imamo i trenažere i tehničare i pilote koji su navikli da sa njima rade, ali i dodao da mu nije jasan finansijski deo aranžmana.

On je, odgovarajući na pitanja u vezi poruka koje stižu iz Hrvatske ali i sličnih iz Srbije o naoružavanju, rekao da bi voleo i da bi bilo bolje da se takmičimo po standardu i boljem životu, a ne u ovakvim stvarima.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.