Šutanovac u Ripnju: Beograd mora da se decentralizuje

Izvor: RTS, 04.Feb.2018, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac u Ripnju: Beograd mora da se decentralizuje

Kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac razgovarao je sa građanima u Ripnju i tom prilikom ocenio da je potrebno da se Beograd decentralizuje, kako bi meštani ovog podavalskog, ali i drugih naselja sami odlučivali o tome kako se troši njihov novac.
Šutanovac je rekao da će koalicija "Da oslobodimo Beograd – DS, SDS, Nova, ZEP Zeleni", čiji je kandidat, insistirati na potpunoj decentralizaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prestonice, jer smatra da građani treba da odlučuju o upravljanju gradskim budžetom, jer ga oni i pune.

"Naš plan je da opštine budu nezavisne od gradske vlasti, kako bi građani koji daju novac za gradski budžet imali korist od njega", rekao je Šutanovac.
Šutanovac je ocenio da su meštani Ripnja s pravom ljuti na aktuelnu vlast, jer, kako je rekao, dok smanjuje plate i penzije, a povećava sve poreze, ni na koji način ne pomaže da se u ovom voždovačkom naselju bolje živi.
Obećao je da će omogućiti da mesne zajednice odlučuju na koji način će se ulagati novac građana, a ne da se troši, kako je rekao, na besmislene projekte u centru grada, kao što su skupe jelke ili "pevajuće fontane".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DS: Opštinama više vlasti

Izvor: Večernje novosti, 04.Feb.2018

Dragan Šutanovac, kandidat demokrata za gradonačelnika, razgovarao je danas sa građanima u Ripnju DS: OPŠTINAMA VIŠE VLASTI DRAGAN Šutanovac, kandidat demokrata za gradonačelnika, razgovarao je danas sa građanima u Ripnju i tom prilikom ocenio da je potrebno da se Beograd...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.