Šutanovac preuzima Šapićevo mesto?

Izvor: OkRadio.rs, 25.Dec.2013, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac preuzima Šapićevo mesto?

Nakon odlaska Aleksandra Šapića sa mesta generalnog sekretara Demokratske stranke, deo rukovodstva DS želi da na njegovu dosadašnju funkciju dovede Dragana Šutanovca. Samo nekoliko sati nakon Šapićevog odlaska s mesta generalnog sekretara DS, nekoliko bliskih saradnika Dragana Đilasa pozvalo Šutanovca i ponudilo mu ovu visoku poziciju u stranci,saznaje “Blic”. Šutanovac je o svemu obavestio najbliže saradnike i rekao im da “ova ponuda za njega nije tema”. I jedan deo Šutanovčevih saradnika smatra da on treba da prihvati ponudu po principu “daj šta daš”, pose”Blic”. Dragan Šutanovac je u junu ove godine odbio da uđe u uže predsedništvo stranke.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS PREOKRET: Šutanovcu nude Šapićevu fotelju!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Dec.2013

Po odlasku Šapića, Šutanovca su kontaktirali bliski saradnici Dragana Đilasa i ponudili mu ovu visoku poziciju u stranci. Šutanovac je saopštio da "ova ponuda za njega nije tema"

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.