Šutanovac: Oslobodićemo Beograd od divlje gradnje

Izvor: RTS, 08.Feb.2018, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Oslobodićemo Beograd od divlje gradnje

Kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac rekao je da će koalicija koju predvodi, okupljena oko DS-a očistiti Savski nasip od divlje gradnje i vratiti ga prvobitnoj nameni, zaštiti Novog Beograda i kvalitetnom vodosnabdevanju za celu prestonicu.
Šutanovac je ocenio da je Beograd postao poprište divlje gradnje i naglasio da su posledice toga naročito opasne na primeru Savskog nasipa, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su nelegalni objekti izgrađeni na vodnom zemljištu Save, čime je ugroženo vodosnabdevanje Beograda.

Rekao je da nije problem samo divlja gradnja, već ugrožavanje bezbednosti kako građana Novog Beograda, tako i svih Beograđana.
"Sama činjenica da su ove bespravne vikendice, objekti od tvrdog materijala izgrađeni na prostoru na kojem se nalaze remi bunari, ide u prilog tome da u najkraćem mogućem roku može doći do ugrožavanja bezbednosti svih građana i do trovanja vode kojom se snabdevaju građani Beograda", naglasio je on. 
U razgovoru sa građanima Šutanovac je objasnio da je vodno zemljište javno dobro, te da se ono ne sme žrtvovati zarad privatnih interesa nekolicine privilegovanih, jer će posledice toga snositi svi Beograđani. 
Koalicija "Da oslobodimo Beograd" vratiće ovaj prostor prvobitnoj nameni, da bude zaštita Novom Beogradu, a da vodosnabdevanje bude kvalitetno i da građani piju zdravu i čistu vodu, poručio je.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Šutanovac: Očistićemo Savski nasip od divlje gradnje

Izvor: N1 televizija, 08.Feb.2018

Kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac izjavio je da će koalicija "Da oslobodimo Beograd - DS, SDS, NOVA, ZEP Zeleni" očistiti Savski nasip od divlje gradnje i vratiti ga prvobitnoj nameni, odnosno zaštiti Novog Beograda i kvalitetnom vodosnabdevanju za celu prestonicu...Istakavši...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.