Šutanovac: Deco ugledajte se na Tončeva, učenje se isPLATI

Izvor: Vesti-online.com, 01.Mar.2013, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Deco ugledajte se na Tončeva, učenje se isPLATI

Bivši ministar odbrane Dragan Šutanovac na svom Tviter profilu napisao je da mladi treba da se ugledaju na Dačićevog savetnika za bezbednost Ivicu Tončeva koji ima dve diplome.

Ironičan: Dragan Šutanovac, bivši ministar odbrane  

Šutanovac je povodom informacije da je dokazana ispravnost fakultetske diplome Ivice Tončeva, napisao na društvenoj mreži da treba da se ugledaju na Tončeva i da je to primer kako treba da se odnose prema obrazovanju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

  Tvit Dragana Šutanovca  

“Čuj jednu, čovek ima dve diplome!!! Primer mladima kako se treba odnositi prema obrazovanju! Učenje se isPLATI”, napisao je Šutanovac na Tviteru.

 

Ministarstvo prosvete Vlade Srbije juče je saopštilo da Ivica Tončev nije falsifikovao diplomu već da poseduje diplomu Megatrend International Expert Conzortium, čije je sedište u Londonu, za oblast Poslovna administarcija, Menadžment.

 

Pojedini mediji pre 20-ak dana preneli su da je Tončev na sumnjiv način je došao do diplome Građevinskog fakulteta u Prištini.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.