Susret evropskih ultradesničara: Evropa treba da SLEDI TRAMPA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2017, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Susret evropskih ultradesničara: Evropa treba da SLEDI TRAMPA

Razgovori o evropskoj budućnosti

Lideri ultradesničarskih stranaka iz Francuske, Holandije i drugih zemalja sastali su se danas u Pragu kako bi razgovarali o idejama za evropsku budućnost i interkontinentalnoj saradnji udaljenoj od Evropske unije.

Pročitajte i: 

Kako prenosi AP, liderka ultra desničarskog pokreta Nacionalni Front u Francuskoj Marin Le Pen rekla je na konferenciji da je EU "katastrofalna organizacija" koja "ubija Evropu".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
President of the French National Front Marine Le Pen, Leader of the Dutch Party for Freedom (PVV) Geert Wilders and Leader of Czech Freedom and Direct Democracy (SPD) Tomio Okamura hold joint press conference on far-right Euro conference in Prague pic.twitter.com/JYjTyfHTes

— Ruptly (@Ruptly) December 16, 2017

Osnivač holandske antiislamske Partije za slobodu Gert Vilders je poručio da bi Evropa trebalo da prati primer predsednika SAD Donalda Trampa i nametne zabranu putovanja kako bi sprečila imigracije.

Stranke sa antiislamskim platformama osvajaju glasove na anketama u Evropi iako su i Vilders i Le Pen ove godine doživeli neuspehe u trkama za najviše političke pozicije u svojim zemljama, navodi američka agencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.