Susret Vučića i Bajdena neizvestan

Izvor: B92, 02.Jun.2015, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Susret Vučića i Bajdena neizvestan

Premijera Srbije Aleksandra Vučića u američkoj prestonici čekaju politički susreti, ali je još neizvesno da li će se sutra susresti s potpredsednikom SAD.

Konačna vest iz Bele kuće o susretu srpskog premijera i američkog potpredsednika Džozefa Bajdena, kojem je pre nekoliko dana preminuo sin, očekuje se kasno večeras.

Pored toga, izvesni su susreti u Stejt departmentu, Kongresu i Senatu.

Kao važan, ističe se susret sa visokom funkcionerkom Viktorijom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nuland, kao i s vodećim ljudima srpskog Kokusa u Kongresu kongresmenima Tedom Poom i Emanuelom Kliverom.

Takođe, veoma značajan susret u četvrtak je i sa nekadašnjim predsedničkim kandidatom republikanaca, a sada predsedavajućim senatskog odbora za oružane snage Džonom Mekejnom.

Premijer Vučić je u Vašington došao po, kako političku, tako i ekonomsku podršku Srbiji, što je od izuzetnog značaja za evropski put Srbije, ali i za regionalnu stabilnost.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.