Susret Brankice i Kikija u redakciji Vesti

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2017, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Susret Brankice i Kikija u redakciji "Vesti"

Gošća "Vesti" bila je naša poznata odbojkašica Brankica Mihajlović. Baš kad smo razgovor privodili kraju, u redakciju je došao i Zoran Kiki Lesandrić.

- Brankice, dobar dan, baš mi je drago što sam u prilici da te upoznam - obradovao se naš poznati rok muzilčar.

- I meni je drago, kad smo u nekom opuštenom društvu, često slavimo i uz vaše pesme - dočekala je Kikijev "servis" naša srebrna olimpijka.

Naših dvoje uspešnih gostiju srdačno su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << proćaskali, a onda i poželeli fotografiju za uspomenu na ovaj susret.

- Čekaj, molim te, da se popnem na stolicu da bih mogao da stanem pored Brankice - izmamio je smeh svih prisutnih Kiki Lesandrić, a onda ipak hrabro stao pored naše odbojkašice.

Razgovor sa našim poznatim muzičarem moći ćete da pročitate sutra u našem štampanom izdanju, a sa uspešnom odbojkašicom u vikend izdanju "Vesti". Naravno, i na našem sajtu...

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.