Suspenzija žandarma do kraja istrage

Izvor: Radio 021, 29.Sep.2014, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suspenzija žandarma do kraja istrage

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio da su brata premijera Aleksandra Vučića prebili žandarmi iz niškog odreda Žandarmerije i dodao da je pokrenuta istraga o tom slučaju.

"Verovatno ćemo ih suspendovati do kraja istrage", rekao je Stefanović.

On je dodao da je razgovarao s jedinicom Žandarmerije iz Niša i da nema opravdanja za takvu reakciju, jer se na snimku jasno vidi da Vučićev brat Andrej i druga dvojica prebijenih nisu pružali otpor. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Kasnije se saznalo da je jedan od te dvojice Predrag Mali, brat gradonačelnika Beograda Siniše Malog.

Andrej Vučić i ljudi iz njegovog obezbeđenja pretučeni su juče u centru Beograda za vreme trajanja Parade ponosa. Žandarmerija se potom izvinila napada.

Zaštitnik građana Saša Janković kaže da Andrej Vučić može da mu se obrati ako smatra da su mu jučerašnjim incidentom bila ugrožena prava.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.