Suspendovan nalog Kosovskih bezbednosnih snaga na Tviteru

Izvor: B92, 09.Maj.2021, 10:54

Suspendovan nalog Kosovskih bezbednosnih snaga na Tviteru

Bivša kosovska ambasadorka Vljora Čitaku objavila je na Tviteru da je privremeno zatvoren nalog Kosovskih bezbednosnih snaga na ovoj mreži.

Čitaku se obratila direktno Tviteru, izrazivši čuđenje zašto su iznenada suspendovali nalog KBS-a i to u istom danu kada je Ministarstvo odbrane SAD objavilo post o učešću Kosovskih bezbednosnih snaga u mirovnoj misiji u Kuvajtu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TVITER ZABRANIO NALOG LAŽNOJ DRŽAVI! Vjora Čitaku u čudu: Zašto ste nam to uradili? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021

Bivša "ambasadorka" lažne države Kosovo, Vjora Čitaku objavila je na Tviteru da je privremeno zatvoren nalog Kosovskih bezbednosnih snaga na ovoj mreži..Čitaku se obratila direktno Tviteru, izrazivši čuđenje zašto su iznenada suspendovali nalog tzv. KBS-a i to u istom danu kada je Ministarstvo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.