Izvor: Nezavisne Novine, 04.Okt.2016, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Susan Sarandon zavodi i sa 70 godina

Tokom svoje duge i neustrašive karijere, Susan Sarandon snimila je pregršt vrućih scena.

Iako je već baka, glumica ne preže od provokativnih uloga i obnaženih prizora

Krajem '70-tih godina tulumarila je s Davidom Bowiejem i Mickom Jagerom, bila je u vezama sa slavnim umjetnicima, snimila jednu od najslavnijih lezbijskih filmskih scena, Susan Sarandon je od početka karijere bila prava holivudska zavodnica.

Iako je već imala 17 godina iskustva rada na >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << filmu, svjetskoj publici se predstavila kao seksi groupie djevojka Annie Savoy u komercijalno uspješnom filmu 'Bull Durham'.

Iako su joj tada bile 42 godine, Susan je 'pokorila svijet' svojim seksepilom.

I pored toga što danas slavi 70. rođendan, njen dekolte je još uvijek 'glavna zvijezda crvenih tepiha'. Nedavno je punila novinske redove vezama s mlađim muškarcima, a često ističe da i rado puši marihuanu.

Da još uvijek voli isticati svoj seksepil potvrdila je i nedavnom zajedničkom fotografijom sa Salmom Hayek, kada su njih dvije uspoređivale svoje grudi.

Glad (1983.)

Susanina najpoznatija vruća scena je sigurno ona s Catherine Deneuve (72) u vampirskom filmu 'Glad' u kojem glumi i David Bowie. Sarandon je kasnije otkrila da je režiser zamislio da je njen lik pijan pa ga je natjerala da to promijeni. - Kome normalnom treba alkohol za maženje sa seksi ženom - kazala je Susan.

Atlantic City (1980.)

U filmu Susan glumi mladu konobaricu u kasinu koja sanja o tome da se zaposli u Monte Carlu. Upoznaje starog mafijaša Loua kojeg glumi Burt Lancester. Konobarica Sally spetlja se s Louom, što ju dovede u opasnost. Sarandon je nedavno otkrila da su joj golišave scene iz tog filma među najdražima iz karijere.

Bill Burham (1988.)

U najuspješnijoj romantičnoj komediji u njenoj dotadašnjoj karijeru, Susan je glumila groupie djevojku koja zavodi igrače bejsbola. S glumcem TImom Robbinsom ostvarila je hemiju iza kamera, a glumački par bio je i u vezi.

Bijela palača (1990.)

U romantičnoj drami redatelja Luisa Mandokija, Susan je snimila vruće scene s mlađahnim glumcem Jamesom Spaderom. Susan je utjelovila stariju konobaricu koja zavodi mladog udovca. Rocky Horror Picture

Show (1975.)

U kultnom mjuziklu koji je dobio svoju televizijsku inačicu ovih dana, Susan je odigrala zaručnicu Brada Majorsa s kojim se izgubila, nakon čega su se našli u čudnovatom dvorcu Dr. Franka N. Furtera.

Salma: "Susan, you are bigger than me!" Susan Sarandon: "Of course I am..." #cannes #friends #susansarandon

A photo posted by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on May 24, 2016 at 7:22am PDT

24sata.hr

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.