Suprug Sandre Bulok na lečenju kako bi spasio brak

Izvor: Vesti-online.com, 01.Apr.2010, 03:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suprug Sandre Bulok na lečenju kako bi spasio brak

Kako to obično biva pošto se otkriju afere slavnih, krivac pod pritiskom javnosti ode da potraži pomoć stručnjaka. Tako je bilo u slučaju Džesi Džejmsa, supruga američke glumice Sandre Bulok, pošto je procurelo u javnosti da je varao svoju ženu.

Magazin ’’Pipl’’ (People) saznao je Džejmsovog portparola da se on samovoljno prijavio u kliniku gde će mu doktori pomoći da prevaziđe probleme u koje se uvukao.

"Shvatio je da je sada najvažnije da pomogne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sebi, svojoj porodici i da spasi svoj brak", rekao je Džejmsov portparol.

Časopis nije precizirano u kakvu kliniku se prijavio predsednik ’’Vest koust čapers’’ (West coast choppers), ali prema izvorima lista to se dogodilo 26. marta i bilo je "u potpunosti njegova ideja", a ne rezultat ultimatuma koji mu je postavila supruga.

Skandal u kojem je otkriveno da je Džejms varao Sandru Bulok dogodio se 15. marta, a od tada su se pojavile već četiri žene koje tvrde da su imale afere s ovim mehaničarem.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.