Sunce, kiša, pa olujni vetar

Izvor: Večernje novosti, 08.Jan.2016, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunce, kiša, pa olujni vetar

MAGLA i "minus" koji su obeležili i ovo jutro u celoj Srbiji, nikako nisu najava vremenskih prilika za predstojeću sedmicu. Naredni dani, prema najavama meteorologa, biće "šareni" - topliji, uz kišu, sunčane intervale, ali i olujne udare vetra. U većem delu zemlje, kažu prognostičari, danas će biti suvo, umereno do pretežno oblačno i malo toplije vreme, dok će hladno i maglovito tokom celog dana ostati ponegde na zapadu i u centralnim predelima. Najviše dnevne temperature kretaće se >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << između prvog i osmog podeoka Celzijusove skale. - Sutra nas očekuje oblačno i malo toplije vreme, uz slabu kišu ponegde - kažu u "Meteosu". - Postepeno će jačati i južni i jugoistočni vetar. U nedelju i ponedeljak biće još toplije i vetrovito, ali sa kišom povremeno. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. U ponedeljak vrlo jak olujni vetar, pogotovo u Pomoravlju i Podunavlju. Temperatura će ponegde dostići i 15 stepeni, pa će se sneg brzo topiti. U utorak se očekuje jača kiša, ali će najviše temperature biti od osam do 12 stepeni. Već od srede se očekuje zahlađenje, ali i slabljenje vetra.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ponovo nam stiže toplije vreme

Izvor: Bor030.net, 08.Jan.2016

U Srbiji se u narednih sedam dana očekuje toplije vreme sa temperaturama najviše vrednosti od 10 do 15 stepeni, samo će u Timočkoj Krajini biti malo svežije. Ipak, u Boru prognozirana temperatura za sutra u najtoplijem delu dana kretaće se do 5 stepeni, dok se za ponedeljak, 11. januar predviđaju...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.