Sunčano i toplo, temperatura i do 27 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2020, 01:15

Sunčano i toplo, temperatura i do 27 stepeni

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplije.

Vetar će biti slab, promenljivog pravca. Najniža temperatura od 5 C u južnim do 12 C u centralnim predelima, a najviša dnevna od 23 do 27 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

I u Novom Sadu pretežno sunčano i toplije. Vetar slab, promenljivog pravca. Najniža temperatura 12 C, najviša dnevna 27 C.

U nedelju i ponedeljak pretežno sunčano i veoma toplo sa najvišom temperaturom ponegde >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i do 30 C.

U utorak prolazno naoblačenje, mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom, pojačanim severozapadnim vetrom i padom temperature u većem delu zemlje za 7 do 0 stepeni.

Zatim do kraja perioda u većini mesta pretežno sunčano, samo je na severu uz promenljivu oblačnost ponegde moguća kratkotrajna kiša. Od četvrtka dnevna temperatura u manjem porastu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas pretežno sunčano i toplije vreme

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Maj.2020

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplije vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Vetar slab, promenljivog pravca. Najniža temperatura od pet u južnim do 12 u centralnim predelima, najviša dnevna od 23 do 27...I u Beogradu sunčano i toplije. Vetar slab, promenljivog...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.