Sunčano i toplo, do 33 stepena

Izvor: B92, 05.Avg.2018, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčano i toplo, do 33 stepena

U Srbiji će biti pretežno sunčano i toplo vreme, s temperaturom do 33 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Posle podne, samo na severu i u planinskim predelima istočne Srbije moguća pojava kratkotrajnih pljuskova i grmljavina. Vetar slab, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura od 14 do 21, najviša dnevna od 29 do 33 stepena.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo. Vetar slab promenljivog pravca. Jutarnja temperatura oko 21, najviša >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dnevna oko 33.

U Srbiji narednih dana sunčano i toplo. U većini mesta maksimalna temperatura od 32 do 35.

Hroničnim bolesnicima se savetuje izuzetna opreznost. Najizraženije tegobe mogu osetiti osobe sa kardiovaskularnim i respiratornim oboljenjima. Mogući su malaksalost, glavobolja i promenljivo raspoloženje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TROPSKI DAN PRED NAMA: Počinje paklena nedelja u Srbiji!

Izvor: Kurir, 06.Avg.2018, 00:04

U Srbiji će biti pretežno sunčano i toplo vreme, s temperaturom do 33 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.