Šumi je paralizovan, ima problem sa pamćenjem, ne priča

Izvor: Vesti-online.com, 20.Nov.2014, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šumi je paralizovan, ima problem sa pamćenjem, ne priča"

Teške povrede glave, opasne po život, zadobio je sedmostruki svetski šampion u Formuli 1, Mihael Šumaher, kada je 29. decembra 2013. godine na Alpima doživeo nesreću na skijanju. Odmah je stavljen u veštačku komu, a pre dva meseca pušten je na kućno lečenje.

U teškom stanju: Mihael Šumaher 

 

Njegov prijatelj, Filip Štrajf, takođe je bio vozač formule, a posle nesreće na test vožnjama u Brazilu 1989. godine, ostao je paralizovan i nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se u invalidskim kolicima. U privatnom životu se druži sa Šumijem, a otkrio je do sada nepoznate detalje.

 

"Paralizovan je i nalazi se u kolicima. Ne može da priča, a takođe ima i problem sa pamćenjem. Sa porodicom je, pa će mu biti lakše. Stanje je bolje, ali relativno...", rekao je Štrajf.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.