Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudski proces u kombiju zbog debljine optuženog

NJUJORK - Suđenje jednom trgovcu iz Njujorka održano je u kombiju na parkiralištu ispred suda u gradiću Riverhed, jer on, sa svojih 227 kilograma, nije mogao da prođe kroz vrata zgrade suda.

Vlasnik prodavnice muzičke opreme iz njujorškog predgrađa, optužen da je prodao ilegalnu kopiju gitare Le Pol, doživeo je da mu se sudi u sudskom kombiju u kome je improvizovana sudnica.

Sudija Robert Dojl kaže da je to verovatno prvo suđenje na otvorenom u istoriji američkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pravosudja, ali pravda je morala da bude zadovoljena i optuženi ni na koji način nije bio uskraćen za bilo šta.

Zbog buke koja je dolazila sa ulice suđenje je ipak brzo bilo prekinuto, a do narednog ročišta vlasti će pokušati da pronađu odgovarajući zatvoreni prostor.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.