Sudar vozova u Beogradu, 18-oro povređeno

Izvor: Vesti-online.com, 02.Maj.2013, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar vozova u Beogradu, 18-oro povređeno

U sudaru dva voza u tunelu "Tošin bunar" u Beogradu je, prema prvim nezvaničnim informacijama, povređeno 18 putnika, od kojih jedno dete, koje je zbrinulo sedam ekipa Hitne pomoći i dve transportne ekipe, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Foto: Ilustracija

 

Nada Macura rekla je da je jedan vagon bio zarobljen u tunelu, ali su svi povređeni prebačeni u drugi vagon i odatle u beogradske bolnice. Šest povređenih sa "lakšim, ali dubljim" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << povredama glave prebačeno je u Urgentni centar, a sedmoro povređenih sa ortopedskim povredama u Kliničko-bolnički centar "Zemun", gde je zbrinuta i jedna osoba sa povredom glave, navela je Nada Macura.

 

Dete, kome najverovatnije povređena glava, prebačeno je sa još jednom osobom u Urgentni centar, rekla je Nada Macura.

 

Povređeni s prelomom noge zbrinut je u ortopedskoj bolnici na Banjici, gde je zbrinuta i osoba sa povredom kičme. Dva putnička voza sudarila su se danas oko 13.30 u tunelu "Tošin bunar" u Beogradu i u sudaru je povređeno više putnika, rečeno je agenciji Beta u policiji.

 

Putnički voz koji je saobraćao na liniji Beograd - Novi Sad naleteo je u tunelu na voz koji je saobraćao na liniji Beograd - Šid. Hitna pomoć stigla je na lice mesta i zbrinjava povređene. 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.