Izvor: Nezavisne Novine, 26.Dec.2016, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar u Zelenom Viru, četvoro povrijeđeno

BANJALUKA - Četiri osobe povrijeđene su u saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila u mjestu Zeleni Vir, kod Banjaluke, potvrđeno je "Nezavisnim".

Po riječima Marije Markanović, portparola CJB Banjaluka, u nezgodi su učestovale tridesetosmogodišnja D.S. iz Čelinca, koja je vozila FIAT punto, te osamnaestogodišnja L.Ć. iz Kotor Varoši za volanom mercedesa vito.

Povrijeđena je žena koja je vozila punto, te saputnici u mercedesu, i to osamnaestogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << M.Ć, sedamdesetšestogodišnja Z.Ć, te četrdesetdevetogodišnja S.Ć, svih troje iz Kotor Varoši.

"Sva povrijeđena lica su upućena odjeljenje banjalučke Hirurgije. Na toj dionici magistralnog puta Banjaluka - Čelinac još je na snazi potpuna obustava saobraćaja za teretna vozila, a putnička vozila se i dalje naizmjenično propuštaju jednom saobraćajnom trakom", kazala je Markanovićeva.

Dodala je da uviđaj vrše pripadnici Policijske stanice Čelinac.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.