Sudar kolica i aviona na aerodromu u Podgorici

Izvor: Mondo, 23.Sep.2014, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar kolica i aviona na aerodromu u Podgorici

Neobičan dan na podgoričkom aerodromu Golubovci - kolica za prtljag udarila u Embraer 190.

Foto: montenegroairlines.com

Na podgoričkom aerodromu Golubovci jutros je došlo do neobičnog udesa, kada su kolica za prtljag udarila u Embraer 190, preneo je portal “Vijesti”.

Tom prilikom oštećen je motor koji se na lazi na krilu letilice.

Stoga je let za Pariz, koji je planiran za 10 časova, kasnio 40 minuta, a 65 putnika je u francusku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prestonicu otputovalo avionom Foker 100.

Tokom noći i pred zoru je bilo veliko nevreme, s jakim udarima vetra, koji je odgurao kolica za prtljag, a ona su ostvarila kontakt sa avionom. Uviđaj će pokazati koliko je avion oštećen”, rekao je direktor aerodroma Golubovci Dragan Milanović.

Opširnije na mondo.me
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

INCIDENT U PODGORICI: Jako nevreme oštetilo avion!

Izvor: Kurir, 23.Sep.2014

Putnički avion Embraer 190 koji saobraća na liniji Podgorica- Pariz oštećen je kada su u njega udarila kolica za prtljag koja su se zbog jakog nevremena i vetra samo pokrenula..PODGORICA -  Na podgoričkom aerodromu Golubovci jutros su, zbog jakog nevremena i vetra, kolica za prtljag udarila u avion...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.