Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jun.2018, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar autobusa i motocikla u centru Banjaluke

BANJALUKA - U toku je uviđaj saobraćajne nezgode u Ulici kralja Petra prvog Karađorđevića u Banjaluci, u blizini "Vodovoda", gdje su se sudarili autobus i motocikl.

Iz policije je za "Nezavisne" rečeno da je na licu mjesta bila i ekipa Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Banjaluka, te je jedno lice povrijeđeno.

"Uviđaj obavljaju pripadnici PS za bezbjednost saobraćaja", kazali su iz policije.

Mještani kažu da je prizor nakon sudara bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << strahovit.

"Naišao sam par minuta kasnije. Mislim da se autobus kretao iz pravca Centra i vjerovatno je skretao ulijevo, prema Obilićevu, a onda je motocikl naišao iz suprotnog smjera i došlo je do sudara. Čini mi se da su na motociklu bila dva mladića, ali nisam siguran da li su oba povrijeđena", priča jedan Banjalučanin za "Nezavisne".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.