Sudar autobusa i kamiona kod Pirota

Izvor: Press, 19.Jan.2013, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar autobusa i kamiona kod Pirota

Svi povređeni putnici su zbrinuti u pirotskoj bolnici i najveći deo je pušten iz bolnice.

Kako su agenciji Beta kazali lekari, bolnici se za pomoć obratilo 17 putnika, a lakše telesne povrede - nagnječenja,  konstatovane su kod desetoro putnika.

U autobusu je bilo oko 50 putnika iz Bugarske. Nesreća se dogodila kada je na kamion za odnošenje smeća skretao za novu deponiju nadomak Pirota naleteo autobus.

Posle sudara oba vozila su završila u jarku kraj puta. Danas prepodne na istom magistralnom putu dogodile su se još dve saobraćajne nezgode u kojima nije bilo povređenih.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Pirot: 17 povređeno, dvoje teže

Izvor: B92, 19.Jan.2013

Beograd -- U sudaru autobusa iz Bugarske i kamiona sa pirotskim registracijama u blizini Pirota lakše je povređeno 17 putnika, od kojih dva imaju nešto teže povrede..."Do nesreće je došlo oko 12.45 sati na magistralnom putu Pirot - Gradina a povređeno je 17 putnika iz autobusa - 15 lakše a dve...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.