Sudar Španca i taksija, mala šteta

Izvor: B92, 29.Mar.2012, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar Španca i taksija, mala šteta

Beograd -- Tramvaj "Španac" i taksi vozilo sudarili su se jutros u Bulevaru kralja Aleksandra, povređenih nije bilo, a materijalna šteta je mala.

Tramvaj koji saobraća na liniji 7 sudario se oko devet sati sa automobilom kod tržnog centra "Depo".

Policija vrši uviđaj, a saobraćaj tramvaja je ponovo uspostavljen posle jednog sata zastoja.

Sudar se dogodio oko 9.30 sati u tramvajskoj baštici kod Tržnog centra "Depo", pošto je taksi vozilo bilo parkirano na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nepropisnom mestu, pa tramvaj nije mogao da skrene, rekao je dežurni dispečer Zoran Stanojković.

Da podsetimo, juče se dogodio sudar tri tramvaja kod Pravnog fakulteta, a povređenih nije bilo. Pre samo mesec dana sudarila su se dva tramvaja na uglu ulica Ruzveltove i Bulevara kralja Aleksandra i tada je povređeno više od 10 putnika.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.