Sud još istražuje požar u prostorijama DSS-a

Izvor: Press, 15.Jan.2013, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud još istražuje požar u prostorijama DSS-a

Starčević je napomenuo da su mu u policiji u Ćupriji rekli da je staklo na vratima prostorije Opštinskog odbora DSS u tom gradu razbijeno kamenom i kroz taj otvor ubačeno zapaljivo sredstvo koje je u sebi, između ostalog sadržavalo benzin.
On je ocenio da je reč o delu ostrašćenog pojedinca pod uticajem klime koja se poslednih godina stavara protiv DSS. Napad na stranačke prostorije, kada je izgoreo kompletan nameštaj, DSS smatra političkim aktom, rekao je Stračević Tnajugu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />"Mi ne mislimo da iza požara stoji organizovano neka stranka ili organizacija, ali verovatno stoji neki pojedinac koji je pod uticajem klime koja se stavara poslednih godina protiv DSS", rekao je Stračević.
S obzirom da se to desilo u vreme zasedanja skupštine i rasprave o Rezoluciji, "neko je verovatno po uticajem klime (na zasedanju) i lične ostrašćenosti rešio da sam pokaže političko neslaganje sa DSS", istakao je Stračević.
Stačević, koji ispred IO DSS koordinira radom Opštinskih odbora stranke u Pomoravskom okrugu, kaže da je za osudu taj "vandalski čin" kao i svako političko nasilje prema svima.
Požar u prostorijama DSS, u ulici Cara Lazara u Ćupriji, dogodio se 13.januara sat posle ponoći, koji su vatrogasci za 10 minuta lokalizovali i ugasili, a povređenih nije bilo.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.