Sud joj dozvolio da masturbira na poslu

Izvor: Vesti-online.com, 21.Maj.2011, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud joj dozvolio da masturbira na poslu

Sudija u Brazilu presudio je u korist žene koja je podnela tužbu protiv svoje firme koja joj nije dozvoljavala da masturbira na poslu i gleda porniće na kompanijskom kompjuteru.

Ana Katrian Bezera (36) navodno boluje od teškog oblika teskobe i stanja koje su brazilski stručnjaci nazvali "hiperseksualnost" zbog koje ne samo da nije u stanju da funkcioniše normalno, nego ima potrebu da masturbira i do 47 puta dnevno.

Kada je dama shvatila da ima problem, zatražila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je stručnu pomoć i obratila se sudu. Sad, 40 masturbacija bi oduzelo mnogo vremena, pa je Bezera morala da počne da uzima medikamente koji su smanjili potrebu za samozadovoljavanjem na 18 puta dnevno, piše AOL.

Naravno, stručnjaci su postali znatiželjni. Američki psihoterapeut Džuli Eledž kaže da hiperseksualnost čak i nije navedena kao pojam prihvaćen u dijagnostici i veruje da Bezera zapravo pati od kombinacije bipolarnog poremećaja ili opsesivno-kompulzivnog poremećaja.

- Kada je reč o dijazgnostici seksualnih zavisnosti, obično nije problem u samom seksu već ponašanju vezanim za seks - kaže Eledž.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.