Subotičanke u Ligi šampiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2014, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotičanke u Ligi šampiona

Fudbalerke Spartaka iz Subotice plasirale su se danas u šesnaestinu finala Lige šampiona, iako su u trećem kolu kvalifikacija Grupe pet poražene od domaćina Osijeka sa 1:0.

Jedini gol na utakmici postigla je Dragica Cepernić u sedmom minutu.

Subotičanke su takmičenje u Grupi pet završile na drugom mestu sa šest bodova, tri manje od Osijeka, ali su zahvaljujući najboljem skoru od drugoplasiranih ekipa izborile plasman u šesnaestinu finala.

Spartak je u prva dva kola kvalifikacija ostvario pobede protiv Amzones Dramas (3:0) i Golijadora (19:0).
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kad nisu mogli Zvezda i Partizan, ovaj srpski klub će igrati u Ligi šampiona!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Avg.2014

Fudbalerke subotičkog Spartaka plasirale su se u Ligu šampiona kao najbolja drugoplasirana ekipa sa gol razlikom 22:1 ..Srpske šampionke u fudbalu, igračice Spartaka iz Subotice plasirale su se u Ligu šampiona iako su poražene od Osijeka sa 1:0. Spartanke će u elitno takmičenje ići kao najbolji...

Nastavak na Telegraf.rs...

Fudbalerke Spartaka u Ligi šampiona

Izvor: Blic, 14.Avg.2014

Fudbalerke Spartaka iz Subotice plasirale su se u šesnaestinu finala Lige šampiona, iako su u trećem kolu kvalifikacija grupe pet poražene od domaćina Osijeka sa 1:0. ..Jedini gol na utakmici postigla je Dragica Cepernić u sedmom minutu...Subotičanke su kvalifikacije završile na drugom mestu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.