U autobusu iz Srbije 17.000 cigareta

Izvor: Blic, 24.Maj.2011, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U autobusu iz Srbije 17.000 cigareta

BERLIN - Carinici na železničkoj stanici u Štutgartu našli su u autobusu iz Srbije 17.000 komada cigareta koji su ilegalno unete, saopštila je policija ovog grada.

Cigarete su nađene u nekoliko putnih torbi kod jednog putnika iz Srbije.

U istom autobusu kod drugog putnika nađena je evropska močvarna kornjača koja spada u zaštićenu vrstu, navodi se u saopštenju

Oba putnika čeka krivični postupak pred nemačkim sudom.

Cigarete su zaplenjene, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a kornjača smeštena u zoološki vrt u Štutgartu.

U istom autobusu carinici su otkrili i putnika iz Srbije koji je u torbi imao 25 mobilnih telefona. No, on je morao samo da plati znatnu carinsku sumu obaveznu prilikom unošenja ovakve robe u Evropsku uniju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U autobusu iz Srbije 17.000 cigareta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2011

BERLIN -..Carinici na železničkoj stanici u Štutgartu pronašli su u autobusu iz Srbije 17.000 u Nemačku ilegalno unetih cigareta, saopštila je policija u ovom gradu na jugu Nemačke...Prošvercovane cigarete je 39-godišnji putnik iz Srbije držao u nekoliko putnih torbi i ruksaka...U istom autobusu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Štutgart:U autobusu iz Srbije 17.000 cigareta

Izvor: Mondo, 24.Maj.2011

Carinici na železničkoj stanici u Štutgartu pronašli su u autobusu cigarete ilegalno unete iz Srbije, saopštila je policija u ovom gradu na jugu Nemačke.

Nastavak na Mondo...

U autobusu švercovali cigarete, kornjaču...

Izvor: Radio 021, 24.Maj.2011

Carinici u Štutgartu pronašli su u autobusu iz Srbije 17.000 u Nemačku ilegalno unetih cigareta, saopštila je policija u ovom gradu na jugu Nemačke.

Nastavak na Radio 021...

Iz Srbije švercovali cigarete, kornjaču i mobilne

Izvor: Glas javnosti, 25.Maj.2011, 07:02

BERLIN - Carinici na železničkoj stanici u Štutgartu pronašli su u autobusu iz Srbije 17.000 komada cigareta ilegalno unetih u Nemačku, saopštila je policija u ovom gradu na jugu Nemačke...Prošvercovane cigarete je 39-godišnji putnik iz Srbije držao u nekoliko putnih torbi i ruksaka...U istom...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.