Student ubio kolegu sa fakulteta

Izvor: B92, 26.Feb.2024, 15:58

Student ubio kolegu sa fakulteta

Student privatnog hrišćanskog univerziteta Kempbelsvil u centralnom Kentakiju ubio je kolegu sa fakulteta, preneo je danas AP.

Lekari su konstatovali smrt Džosije Kilmena, starog 18 godina, nakon što je policija u njegovoj sobi u kampusu pronašla njegovo telo koje nije davalo znake života, saopšteno je iz policije.

Policija je uhapsila osumnjičenog za drugostepeno ubistvo, i za njega je određena kaucija od dva miliona dolara.

Dekan univerziteta Džozef >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hopkins rekao je da je Kilmen, član rvačkog tima, bio ''blistavo svetlo i osoba puna neverovatne nade'', i dodao da je njegova dobrota bila zarazna.

Hopkins je rekao da se molio u nedelju sa ostatkom rvačkog tima i trenerima.

''Rekao sam im da će rvački tim postati mnogo veći jer će naše osoblje, studenti i ova zajednica biti uz njih u narednim danima i mesecima'', dodao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TELO NAĐENO U KAMPUSU Student u Kentakiju ubio kolegu sa fakulteta

Izvor: Blic, 26.Feb.2024

Student privatnog hrišćanskog univerziteta Kempbelsvil u centralnom Kentakiju, preneo je danas AP.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.