Struja za Sirinićku župu, Štrpce još u mraku

Izvor: RTS, 31.Jul.2009, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Struja za Sirinićku župu, Štrpce još u mraku

Uključena struja za stanovnike svih 15 sela Sirinićke župe. Štrpce i dalje u mraku. Iz KEK-a poručuju da će sutra nastaviti naplatu paušala i u samom Štrpcu.

Direktor distribucije Kosovske elektro-energetske korporacije u Uroševcu Izet Rušiti rekao je da su radnici te kompanije oko 19 sati uključili struju za stanovnike svih 15 sela Sirinićke župe, osim za Štrpce.

"Struja nije uključena samo stanovnicima Štrpca, koje je i opštinsko sedište, jer u tom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mestu stanovnici nisu uplatili paušal od 26 evra za 70 odsto domaćinstava, kako je dogovoreno", rekao je Rušiti agenciji Beta.

Rušiti je istakao da će mobilni tim KEK-a, za naplatu paušala i sutra biti u Štrpcu, kako bi preostali stanovnici tog mesta mogli da izmire svoje obaveze.

Oko 13.000 Srba i 3.500 Albanaca koji žive u Štrpcu i okolnim selima, struju nemaju od 30. juna.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.