Stručnjaci savetuju Melaniju: Planiraj put za bekstvo

Izvor: B92, 29.Avg.2023, 23:58

Stručnjaci savetuju Melaniju: "Planiraj put za bekstvo"

Pravni problemi bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa svakim danom postaju sve veći i veći.

On se suočava sa četiri optužnice, više tužbi i viralnim fotografijama koje obilaze sve uglove interneta.

Zapravo, postaje toliko intenzivno da stručnjaci za odnose s javnošću kažu da njegova supruga Melanija Tramp ne samo da bi trebalo da "drži distancu", već i da "planira put za bekstvo", piše "She Knows".

Stručnjak za odnose s javnošću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Džejn Oven nedavno je rekla za "Mirror" da misli da bi Melanija trebalo da preduzme obe ove mere pre nego što se pravne posledice pogoršaju.

"Da sam Melanijina prijateljica ili njen publicista, savetovala bih je i da se drži na distanci. Najlakše je opravdati nedostatak nečega", rekla je ona. "Može da kaže da je bila sa svojim detetom, radila je u dobrotvorne svrhe, bila zauzeta bukvalno svime i niko joj na tome ne može zameriti.

Sam Donald neće da skreće pažnju na njeno odsustvo kao negativnu stvar. Dakle, to je najlakša opcija".

Čini se da Ovenova ima istu ideju o tome šta je Melanija radila poslednjih meseci. Za one koji ne znaju, Melanija je bila van radara usred Donaldove dve najnovije optužnice. Nije viđena sa njim na bilo kakvim pravnim sastancima ili događajima, a viđena je sama svega nekoliko dana pošto su se pojavile vesti o optužnici.

Međutim, Ovenova kaže da držanje distance možda nije dovoljno. U stvari, ona je dodala: "Da sam na njenom mestu, planirao bih put za bekstvo iz cele situacije"

Donald i Melanija su se verili 2004., a venčali 2005. i dobili sina Barona 2006. Bilo je mnogo glasina o njihovom braku, na primer da je transakcijski, kao i da postoji "čelični" predbračni ugovor, a nedavno i to da bi Melanija navodno mogla da napusti Donalda posle njihove svađe oko Baronove privatnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.