Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2023, 09:28

Štrbac: U "Oluji" ubijene ili nestale 1893 osobe

Predsednik dokumentaciono-informacionog centra "Veritas" Savo Štrbac rekao je da su prema podacima te organizacije u vojno-policijskoj akciji "Oluja" koja je počela 4. avgusta 1995. godine 1893 osobe poginule ili nestale, a da je među njima više od 65 odsto civila i 29 odsto žena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ŠTRBAC: Više od 1.800 NESTALO ili UBIJENO u Oluji! TIHI EGZODUS traje i danas

Izvor: Pančevac-online.com, 03.Avg.2023

BEOGRAD: Predsednik dokumentaciono-informacionog centra „Veritas“ Savo Štrbac rekao je da su prema podacima te organizacije u vojno-policijskoj akciji „Oluja“ koja je počela 4. avgusta 1995. godine 1893 osobe poginule ili nestale, a da je među njima više od 65 odsto civila i 29 odsto žena....

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.