Stražari dilovali drogu u zatvoru

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2013, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stražari dilovali drogu u zatvoru

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH uhapsili su 11 osoba, među kojima i četvoricu stražara Kazneno-popravnog zavoda u Tuzli, osumnjičeni za trgovinu drogom.

Kako danas pišu banjalučke "Nezavisne novine", među uhapšenim su i zatvorski stražari koji su bili deo bande za šverc droge - Meho Karić, Meris Haličević i Jasenko Selimović.

Osumnjičeni su za zloupotrebu službenog položaja i za nezakonito posredovanje. Stražari su pomagali osumnjičenima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da unesu drogu u zatvor u Tuzli, koju su zatim prodavali po ceni nekoliko puta višoj od ulične.

U akciji "Brava" u ponedeljak je pretresen zatvor u Tuzli i još 18 objekata koje su koristili osumnjičeni. Nađeni su droga i drugi dokazi koji će biti upotrebljeni u krivičnom postupku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Uhapšene još dvije osobe u nastavku akcije »Brava«

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jul.2013

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH /Sipa/, u nastavku akcije "Brava", uhapsili su još dvije osobe.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.