Stravične posledice nevremena u Italiji FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 30.Okt.2018, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravične posledice nevremena u Italiji FOTO/VIDEO

Najmanje deset osoba je stradalo od posledica nevremena koje je pogodilo Italiju, a nadležni strahuju da bi broj žrtava mogao da bude i veći.

Italijanski mediji prenose da je izvedeno oko 7.000 operacija spasavanja, kao i da je angažovano gotovo 6.000 pripadnika spasilačkih službi.

Aerodrom “Kristifor Kolumbo” u Đenove zatvoren za saobraćaj, a put prema, kako piše Republika, najpoznatijem selu na svetu, Portofinu, više ne postoji.

i j
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
U šest regiona u Italiji proglašen je crveni meteo-alarm zbog vetrova i obilnih kiša, a najugroženiji su Lombardija, Veneto, Ligurija i Abruco, gde jačina vetra dostiže 100 kilometara na sat.

U mnogim gradovima, uključujući i Rim i Napulj, obustavljena je školska nastava.

Sektor za civilnu zaštitu grada Rima upozorio je građane da ograniče kretanja zbog loših vremenskih uslova, navodeći da će se u narednim satima vreme verovatno pogoršati.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nevreme u Italiji (FOTO, VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2018

Najmanje deset osoba je stradalo od posledica nevremena koje je pogodilo Italiju, a nadležni strahuju da bi broj žrtava mogao da bude i veći...Italijanski mediji prenose da je izvedeno oko 7.000 operacija spasavanja, kao i da je angažovano gotovo 6.000 pripadnika spasilačkih službi...La Strada...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.