Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Avg.2012, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stranci koji su obučavali hrvatski USKOK stigli u Podgoricu

Vrhunski eksperti koji su godinama bili u Hrvatskoj i pomagali USKOK-u sada su u Crnoj Gori, rekao je Direktor hrvatskog Ureda za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminaliteta Dinko Cvitan.  On nije precizirao o kojim ekspertima se radi, ali može se pretpostaviti da je riječ o timu koji je hrvatskom Uredu pomagao u radu na slučaju bivšeg premijera Iva Sanadera, kome se sudi zbog navodne povezanosti sa više korupcinaških afera. “Oni će ukazati na eventualne stvari koje treba ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Stručnjaci koji su obučavali USKOK, sada u Crnoj Gori

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2012

PODGORICA - Vrhunski stručnjaci koji su godinama boravili u Hrvatskoj gdje su obučavali USKOK, sada su u Crnoj Gori, izjavio je direktor hrvatskog Biroa za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala Dinko Cvitan, ne precizirajući o kakvim je ekspertima riječ.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.