Štrahe dobio sina u novogodišnjoj noći

Izvor: B92, 02.Jan.2019, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrahe dobio sina u novogodišnjoj noći

Među bebama koje su se rodile prvog dana Nove godine je i prinova u kući austrijskog vicekancelara Hajnc-Kristijana Štrahea.

Ta novogodišnja beba zove se Hendrik i prvo je zajedničko dete Štrahea i supruge Filipe, sa kojom je u braku od 2016.

Mališan je došao na svet danas, kako je lider Slobodarske partije Austrije (FPO) saopštio preko Fejsbuka.

Inače Štraheu je ovo već treće dete, pošto iz prvog brata ima ćerku i sina.

Štrahe je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najavio, još ranije, da će, zbog rođenja sina, uzeti mesec odsustva, i da će se odazvati samo na odabranim terminima, a da će ga u vladi zamenjivati koordinator ispred FPO ministra saobraćaja, tehnologije i inovacija Norbert Hofer.

Takođe je najavio i da će platu, koju će primiti tokom odsustva donirati u humanitarne svrhe.

"Konačno si tu. Svojim prvim krikom si udahnuo vazduh života i time već osvojio naša srca. Ti si čudo, poklon i ispunjenje", napisao je Štrahe na svom Fejsbuk profilu.

Među prvima mu je čestitao koalicioni partner, kancelar Sebastijan Kurc.

On je na objavu Štrahea na fejsbuku napisao: "Poseban ulazak u Novu godinu srdačne čestitke na rođenju sina Hendrika. Želim vam sve najbolje, zdravlja i puno sreće".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Među novogodišnjim bebama i dete vicekancelara: Srpski prijatelj Štrahe dobio sina! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2019

Među bebama koje su se rodile prvog dana Nove godine je i prinova u kući austrijskog vicekancelara Hajnc-Kristijana Štrahea...Ta novogodišnja beba zove se Hendrik i prvo je zajedničko dete Štrahea i supruge Filipe, sa kojom je u braku od 2016...Mališan je došao na svet danas, kako je lider Slobodarske...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.