Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Sep.2014, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stradun pod vodom

Ciklon Talija zahvatio je i Dubrovnik. Kiša pada od četvrtka uveče, kada je i olujno nevreme pogodilo to područje, a pod vodom je i Stradun.

Veliki deo Župe Dubrovačke ostao je bez struje jer je izbacio deo dalekovoda, javili su dubrovački mediji.

Usled kiše, koja još uvek pada, Dubrovački vatrogasci su do 12 sati imali šest intervencija gde su radili na ispumpavanju vode iz objekata.

Podsjećamo, veliko nevrijeme zahvatilo je Dalmaciju, a posebno područja Šibenika i Makarske, a u petak i Dubrovnika.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dubrovnik kao Venecija. Stradun pod vodom

Izvor: Mondo, 12.Sep.2014

Olujno nevreme koje je zahvatilo region danas hara po Jadranu. Posle potopa zabeleženog na crnogorskom primorju, stižu izveštaji o poplavama i sa hrvatskog dela obale...Foto: screenshot..Ciklon Talija zahvatio je i Dubrovnik. Kiša pada od sinoć, kada je i olujno nevreme pogodilo to područje, pa...

Nastavak na Mondo...

Nevreme na crnogorskom primorju: Bar 12 sati bio bez struje, Ulcinj bez vode

Izvor: Blic, 12.Sep.2014

Zbog olujnog nevremena na crnogorskom primorju, bez struje je 12 sati bilo područje Bara, a u Ulcinju nije bilo ni vode, što je izazvalo veliko nezadovoljstvo turista...Struje nije bilo od jutros u 3.30 časova do oko 15.30 sati...Za kratko vreme u Ulcinju je palo 35 litara kiše po metru kvadratnom,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.