Stonoteniseri paraolimpijci sa Svetskog kupa doneli pet medalja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stonoteniseri paraolimpijci sa Svetskog kupa doneli pet medalja

Nakon zajedničkih priprema naše stonoteniske paraolimpijske reprezentacije u Visli pred bodovni Svetski kup u Ostravi, gde su naši stonoteniseri postigli odličan rezultat osvojivši 5 bronzanih medalja, dve u pojedinačnoj i tri u ekipnoj konkurenciji, selektor poljske reprezentacije Marek Biernat pozvao je naš zlatni tandem sa Svetskog kupa u Linjanu i bronzani iz Češke Ostrave Sinišu Bradaševića i Mladena Ćirića (K:3) članove novosadske "Tvrđave" – 021 za sparing partnere naboljoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << paraolimpijskoj reprezentaciji ove zemlje u Zelenoj Gori od 3. do 10. oktobra, u sklopu priprema za predstojeće pojedinačno Prvenstvo sveta koje će biti održano u Laškom i Celju od 15.do 21. oktobra.

Sem Bradaševiću i Ćiriću pozivnice su uručene i bronzanom sa proteklog ekipnog šampionata u Laškom Zrenjanincu Milanu Zelenu (K:5) i Bojanu Stamenkoviću (K:4) iz Niša, kao i mladom Novosađaninu Mihailu Radovanoviću (K:7) u konkuremciji stojećih stonotenisera.

"Nakon zajedničkih priprema u Visli i dobrih rezultata na svetskom kupu u Ostravi, dobili smo poziv za sparing partnere na završnim pripremama reprezentacije Poljske za predstojeće pojedinačno prvenstvo sveta u Sloveniji na kojem će oni jurišati na odličja. Tim pozivom ukazana je velika čast našim reprezentativcima, posebno Siniši i Mladenu koji su imali sjajnu sezonu osvojivši zlatnu i bronzanu medalju na dva od tri svetska kupa na kojima su učestvovali", kaže naš proslavljeni paraolimpijac Ilija Đurašinović.

Stonoteniseri i stonoteniserke novosadske "Tvrđave – 021" učestvovaće na turniru, koji će biti održan u sklopu priprema u češkim Pardubicama od 21. do 28. oktobra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.