Stiže zima, ledeni dani i jaka košava

Izvor: Prva.rs, 12.Jan.2018, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže zima, ledeni dani i jaka košava

Najhladnije će biti u Timočkoj Krajini, gde se očekuje i nekoliko ledenih dana, kada temperatura ni tokom dana neće biti iznad nule. Sneg se očekuje u južnom i centralnom delu zemlje, dok će jaka košava duvati u Beogradu i u Vojvodini.
"Tokom noći sneg će početi da pada u Timočkoj Krajini, a u nedelju bi se zabelelo i u centralnim i južnim krajevima zemlje. Na planinama će, takođe, padati sneg. Jedino gde će ostati suvo su Beograd i Vojvodina, ali će tu duvati jaka košava >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << i to najmanje šest dana u kontinuitetu", objašnjava Slobodon Sovilj, meteorolog Republičkog hidrometeorološkog zavoda za "Blic".
Temperatura će biti u postepenom padu. U nedelju će biti oko nula stepeni, dok se Zaječaru, Boru, Negotinu, Majdanpeku i celoj istočnoj Srbiji očekuje nekoliko ledenih dana, kada će temperatura biti stalno u minusu.
I u Beogradu i Vojvodini će temperatura biti oko nule, ali zbog jakog vetra subjektivni osećaj će biti da je još hladnije.
Izvor: blic

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Danas oblačno i suvo vrijeme

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jan.2018, 10:19

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti svježe, oblačno i pretežno suvo vrijeme, uz dnevnu temperaturu vazduha do sedam stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.