Izvor: RTS, 27.Jan.2022, 07:41

Stiže topliji talas - temperatura do 10 stepeni, na planinama sneg

Sneg će provejavati samo u brdsko-planinskim predelima. Severnije od Save i Dunava suvo. Stiže topliji vazduh i podiže živu u termometru. Jutarnja temperautra od -5 stepeni, najviša dnevna od 4 do 10. U Beogradu suvo, promenljivo oblačno i u najtoplijem delu dana 6 stepeni.
Ujutro mestimično slab mraz. Tokom dana umereno do potpuno oblačno i toplije, u brdsko-planinskim predelima ponegde sa slabim snegom, uglavnom ujutro i pre podne.

Vetar >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << slab i umeren zapadni i severozapadni, na istoku povremeno jak, uveče u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od -5 do 1, a najviša od 4 do 10 stepeni.
U petak ujutro mestimično slab mraz, na jugu ponegde i umeren. Tokom dana umereno i potpuno oblačno, u brdsko-planinskim predelima ponegde sa slabim snegom, u nižim predelima sa i kišom i susnežicom.
Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -6 do 1, a najviša od 4 do 9 stepeni. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

OD -6 DO ČAK +10! Nad Srbijom se nadvija topliji talas za vikend, ali zima još ne odustaje: Evo kada sledi drastičan PAD TEMPERATURE

Izvor: Blic, 27.Jan.2022

U Srbiji ujutro slab mraz, tokom dana oblačno, u brdsko-planinskim predelima mestimično sa slabim snegom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.