Stiže novi temperaturni šok!

Izvor: Mondo, 26.Okt.2018, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže novi temperaturni šok!

U Srbiji će sutra biti vetrovito i veoma toplo vreme za ovo doba godine, tokom dana malo do umereno oblačno. A narednih dana...

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

U većini mesta sutra s dužim periodima sunčanog vremena, saopštio je Republički hidrometeoroški zavod Srbije (RHZS).

Jutarnja temperatura u većini mesta od pet do 12 stepeni Celzijusa, najviša dnevna od 21 do 26 stepeni.

I u Beogradu će biti veoma toplo i vetrovito, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tokom dana malo do umereno oblačno, s duzim periodima suncanog vremena.

Prognoza za zimu: Ako volite sneg...

Jutarnja temperatura oko 14, najviša dnevna oko 26 stepeni Celzijusa.

I narednih dana očekuje se toplo vreme s dnevnom temperaturom oko i iznad, a za vikend i znatno iznad prosečnih vrednosti za ovo doba godine.

U nedelju i početkom sledeće sedmice u većini dana suvo s dužim sunčanim periodima, osim u nedelju i ponedeljak kada će u zapadnoj polovini zemlje, a u utorak i u ostalim krajevima, biti promenljivo oblačno s kišom i lokalnim pljuskovima.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Povratak miholjskog leta za vikend

Izvor: RTS, 26.Okt.2018

Nakon nekoliko hladnih dana, u Srbiju se vraćaju temperature koje nisu karakteristične za ovo doba godine. Za vikend biti izuzetno toplo – živa u termometru će prelaziti 25. podeljak. . U Srbiji će sutra preovlađivati...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.