Stiže nam tropski talas: Čeka nas pakao, temperature do 35 ℃

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jun.2017, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže nam tropski talas: Čeka nas pakao, temperature do 35 ℃

U Srbiji se do kraja nedelje očekuju prave tropske temperature, upozoravaju meteorolozi. Živa u termometru rašće iz dana u dan sve do petka, kada će biti +35 stepeni.

Meteorolog "Weather2Umbrella" Đorđe Đurić kaže za Informer da nam nakon prijatnog i toplog današnjeg dana dolazi tropski talas uz visoko UV zračenje.

- Danas će biti umereno toplo sa mogućim kratkotrajnim pljuskovima u pojedinim delovima zemlje, ali bez razvijanja vremenskih nepogoda ili obilnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << padavina. Dnevna temperatura iznosiće 27 stepeni Celzijusa. Međutim, već sutra stiže prava letnja vrelina, koja će zbog tople vazdušne mase, doneti i temperature iznad 30. podeoka. Biće i visoko UV zračenje, pa se savetuju dodatna opreznost i zaštita - ističe Đurić i dodaje:

- Od utorka biće pretežno sunčano i veoma toplo vreme za ovo doba godine. Najvrelije će biti u petak, kada se očekuje čak 35 stepeni. Tada će ujedno biti i najtopliji dan ove sedmice. I za vikend će biti veoma toplo, a osveženje se ne nazire - ističe naš sagovornik.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

POČINJE NOVI VELIKI TROPSKI TALAS: Evo do kada će goreti Srbija! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jun.2017

Kreće pakao. Posle kratkog osveženja, a sa dolaskom leta koje počinje u sredu, Srbiji opet predstoji veoma toplo vreme sa temperaturama iznad 30 stepeni koje će se u termometru peti i do 35 podeoka...Već sutra temperatura u svim krajevima Srbije uglavnom će biti 31 stepen. Živa u termometru iz...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.