Stiven Sigal dobio državljanstvo Srbije

Izvor: Press, 11.Jan.2016, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiven Sigal dobio državljanstvo Srbije

Američki glumac i muzičar Stiven Sigal dobio je državljanstvo Srbije.
         "Prima se u državljanstvo Republike Srbije Seagal (Saul) Steven Frederic, rođen 10. aprila 1952. godine u Saveznoj državi Mičigen (Lansing, Ingham), državljanin Sjedinjenih Američkih Država", piše u najnovijem broju "Službenog glasnika", preneli su beogradski mediji.
Holivudski glumac nedavno je dva puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << boravio u Srbiji, gde se sreo sa najvišim rukovodstvom Srbije.
Obišao je Prihvatilište za decu u Beogradu, delio mališanima novogodišnje paketiće, a na dočeku Nove godine svirao je sa svojim bendom ispred Skupštine u Beogradu.
Sigal je, posle nedavnog sastanka sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, rekao da će učiniti sve kako bi na što bolji način promovisao Srbiju koju smatra svojom novom domovinom.
Popularni glumac je izrazio želju i da otvori aikido klub u Beogradu.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Stav prolaznika: Stiven Sigal dobio državljanstvo Srbije

Izvor: Njuz.net, 11.Jan.2016

Poznati holivudski akcioni glumac Stiven Sigal, koji je više puta boravio u našoj zemlji, postao je državljanin Srbije. Šta mislite o tome?

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.