Stevanović odustao od kupovine Bobar osiguranja

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Dec.2015, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanović odustao od kupovine Bobar osiguranja

BIJELJINA - Kompanija „Standard Group“, u vlasništvu poznatog bijeljinskog advokata Miloša Stevanovića, danas je saopštila da odustaje od kupovine „Bobar osiguranja“ Bijeljina, prenosi capital.ba

„Kompanija „Standard Group“ sa žaljenjem konstatuje da je odustala od dokapitalizacije „Bobar Osiguranja“ Bijeljina u iznosu od 3.800.000 KM. Naime, porodica Bobar odustala je od nas kao investitora za biznis osiguranja, čime je prestao da postoji okvir transakcije >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << koji je ranije najavljen„, navodi se u saopštenju za javnost.

„Standard Group“ ostaje posvećena investiranju u održive biznise koji stvaraju novu vrijednost za zajednicu, kompanije, zaposlene i nas kao investitore, dodaje se na kraju saopštenja.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala InfoBijeljina. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i vulgarnog izražavanja. Portal InfoBijeljina zadržava pravo da obriše komentar bez bilo kakve najave i objašnjenja. Širenje mržnje putem komentara biće prijavljeno i praćeno. Korisnici pod istim IP adresama koji koriste različita imena biće tretirani kao organizovana grupa, te će isti biti prijavljeni.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.