Stevanović iz Vojvodine prešao u Sevilju

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2013, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanović iz Vojvodine prešao u Sevilju

Fudbaler Vojvodine Miroslav Stevanović nalazi se u Sevilji i samo ga lekarski pregledi dele od forlamnog potpisivanja ugovora sa istoimenim španskim klubom.

Oprostio se od dresa Vojvodine - Miroslav Stevanović

 

Mnogi navijači Sevilje su dočekali srpsko pojačanje i poželeli da se slikaju sa njim, a nakon sletanja Stevanović se uputio na lekarske preglede, posle kojih ga očekuje potpisivanje ugovora tokom sutrašnjeg dana.

Ako sve prođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << po planu, reprezentativac Bosne i Hercegovine će napustiti Vojvodinu posle skoro četiri odigrane sezone, a transfer na "Sančez Pishuan" vredan je oko 1,5 milion evra.

 

Stevanović je u Vojvodinu stigao iz Zvornika, a od 2009. godine u Jelen Superligi Srbije, za novosadski klub je odigrao 69 utakmica i postigao 12 golova.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.